Tecna, te technisch

Hallo Winxers! Leuk jullie weer te zien, en welkom terug iedereen! ๐Ÿ˜ Vandaag wil ik even de lijsten weer links laten liggen, en weer plaats maken voor nieuwe gespreksonderwerp! ๐Ÿ˜ Vandaag gaan we het hebben over een Winx: Tecna. Ze staat bekend als de fee van de technologie. En dat is ook รฉรฉn van de redenen waarom ze mijn favoriete Winx is, ze is uniek en anders dan anderen. Alleen Tecna wordt soms een beetje met onrechtvaardigheid behandeld, en dat is waar ik het vandaag over wil hebben. Heb jij ook vaak opgemerkt dat Tecna 'anders' wordt behandeld door de Winx? ๐Ÿ˜• Ik had het hier al eens over in een paar Updates van de afgelopen week terug, dat ik dit heel erg opmerk, en nu heb ik besloten er een volledige Update over te maken. Ik zou het graag vandaag over willen hebben hoe ik vindt dat Tecna oneerlijk wordt behandeld, waarom zeggen de Winx zovaak dat Tecna haar mond moet houden als je praat over technologie en wetenschap? Waarom ergeren de Winx er zo gauw als iemand teveel opgaat in hun hobby of favoriete onderwerp? Waarom zegt Stella dat Tecna het gewoon moet vragen aan iemand, en haar telefoon moet wegstoppen, omdat zij het zegt? ๐Ÿ˜• Dat is waar ik het vandaag over wil hebben:

Winx Club Confessions (Seizoen 2)

Hoi hoi allemaal! Welkom allemaal, fijn dat je weer leest! ๐Ÿ˜ Vandaag is het weer tijd voor Deel 2 van Winx Club Confessions! Voor de mensen die geen boe of bah hiervan weten: Ik ben sinds kort een nieuwe reeks gestart op de Site sinds Vrijdag 15 Februari, Aan de titel van de Update kon je misschien al een beetje opmaken waar deze nieuwe reeks uit bestaat. Zo niet? Dan leg ik het uit: In het verleden heb ik reeksen met Updates gemaakt over Winx Club meningen, dit is een beetje hetzelfde, maar dit keer gaat het elk nieuwe deel over nieuw Seizoen, elke mening betreft dan dat Seizoen. Een 'Confession' is een Engels woord, voor iets op te biechten of een bekentenis, en dat is waar deze nieuwe reeks over gaat. In dit tweede deel, gaan we het natuurlijk hebben over het tweede Seizoen van Winx Club! ๐Ÿ˜‰ Volgens mij is het nu wel duidelijk. Laten we beginnen met de nieuwe Update:

Waarom Starlix een betere (Transformatie) naam is, dan Cosmix

Hรฉ luitjes! ๐Ÿ˜ Bedankt dat je weer leest, en welkom terug in deze Update! ๐Ÿ˜ Ja, vandaag gaan we het weer hebben over het 8de Seizoen, sinds het Seizoen in aantocht is, ga ik steeds meer praten over het Seizoen en vooral gebaseerd op wat we al weten (ik ben in ieder geval niet van die toxische fans die zo vroeg oordelen), daarom ben ik voorzichtig met wat ik zeg. Vandaag gaan we het hebben over de Seizoen 8 Transformatie, en vooral om de naam: 'Cosmix'. Maar vandaag ga ik uitleggen waarom ik Cosmix een slechte Transformatie naam vindt, en de geruchtennaam 'Starlix' beter is ๐Ÿ˜ฏ Dit is niet om te zeggen dat ik hele Transformatie nu al slecht vindt, ofzo. Dit is gewoon mijn persoonlijke mening op de Transformatie naam, laten dus we beginnen met de Update:

De fanwereld over het ‘wit wassen’ van Layla en Flora (waarom het wit wassen NIET racistisch is)

Hallo Winx-fans! ๐Ÿ˜ Goed om jullie weer te zien, en welkom terug iedereen! Vandaag is het weer tijd voor nieuwe Update, om precies te zijn: over de Winx Club fanwereld. De laatste keer was 25 Januari, en toen hadden we het over hoe de fanwereld het verpest voor anderen. Dat was dat, en vandaag gaan we het hebben over een onderwerp waar ik nog niet zovaak over heb gehad: Het 'wit wassen' van Flora en Layla, en hoe de fanwereld daarmee omgaat - zoals altijd weer niet goed, dus! ๐Ÿ˜• In World of Winx hebben Layla en Flora wat van hun getintere huidskleuren verloren, nu Seizoen 8 om de hoek is, hebben we gezien dat daar de twee meiden ook witgewassen zijn, althans dat is wat de fanwereld denkt. Zijn Flora en Layla wel echt witgewassen? Of zeuren die fans maar weer wat af? ๐Ÿ˜ฏ Daar gaan we het vandaag over hebben, laten we beginnen:

Nieuwe Winx Seizoen 8 AFBEELDINGEN, artworks, nieuwe VIDEO! + Winx Club Seizoen 4 CONCEPT schetsen & Nieuwe gezichten Seizoen 8 poppen!

Hey hey Winx-fans! ๐Ÿ˜ Leuk om jullie weer te zien, bedankt dat je weer leest, en zoals altijd, welkom in de nieuwe Update. Voor de mensen die mij en de Site nog niet kennen: Hallo, ik ben Tessa. Sirenix-Winx is een Site toegankelijk voor Nederlandse Winx Club-fans (maar ook Engelse hoor!). Deze Site was opgericht om Winx Club in Nederland levende te houden, sinds je misschien al hebt gemerkt, is de franchise in dit land erg onbekend. Op deze Site vindt je leuke en interessante Winx Club onderwerpen en theorieรซn, je mening uiten is helemaal welkom, en hier krijg je ook het laatste Winx Club (Seizoen 8 vooral) nieuws te horen. Ik hoop dat je mijn Site leuk vindt, lees de regels, en geniet van je verblijf! ๐Ÿ˜„ Terug naar de Update: Vandaag gaan we het weer hebben over een nieuw portie Winx Club nieuws! Vandaag staat op het programma: Nieuwe Winx Club afbeeldingen uit Seizoen 8 van alle zes de Winx, nieuwe artwork van Bloom en Stella, en een nieuwe video van korte animatie uit het nieuwe Seizoen. Maar ook oude Seizoen 4 Concept schetsen van de Believix transformatie, en nieuwe afbeeldingen van de nieuwe gezichten van Seizoen 8 poppen! ๐Ÿ˜„ De intro wordt een beetje lang, dus laten we er direct in duiken:

Winx Club Confessions (Seizoen 1)

Hey iedereen! ๐Ÿ˜ Welkom allemaal, fijn dat je weer leest! Vandaag is het tijd voor nieuwe lijst, en nieuwe reeks gaat van start van Updates. Aan de Titel van de Update kon je misschien al een beetje opmaken waar deze nieuwe reeks uit gaat bestaan. Zo niet? Dan leg ik het uit: In het verleden heb ik reeksen met Updates gemaakt over Winx Club meningen, dit is een beetje hetzelfde, maar dit keer gaat het elk nieuwe deel over nieuw Seizoen, elke mening betreft dan dat Seizoen. Een 'Confession' is een Engels woord, voor iets op te biechten of een bekentenis, en dat is waar deze nieuwe reeks over gaat. In het eerste Deel gaan we het natuurlijk hebben over het aller eerste Seizoen. Waar alles begon. Volgens mij is het nu wel duidelijk ๐Ÿ˜ Laten we beginnen met de nieuwe Update: